RTIAL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RTIAL

Site Kapanmıştır!... Yakında yepyeni yüzümüzle karşınızdayız!...

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaGiriş yapKayıt Ol

foruma girenler kesin okusun

+3
5p4rk
RoCk..YaSmİn
sokakbasketcisi
7 posters
YazarMesaj
sokakbasketcisi
costum iice :D
sokakbasketcisi

İş/Hobiler : basketbol
Lakap : RıF RıF:D:D

foruma girenler kesin okusun Empty
MesajKonu: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 11:23 am

arkadaşlar bugün olan olayda birilerine bağırdıysam veya neden peşimizden gelmedin die azarladığım kişilerden özür dilerim bi anda sinirlendiği için söledim I'm sorry:(
RoCk..YaSmİn
Alem budur
Alem budur
RoCk..YaSmİn

İş/Hobiler : şuu..şu..şu..
Lakap : kosmoshopp =)

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 11:26 am

yha kmse sten kend,nde dildiki abiyhaa:D:D ama varya hocaya bayaaa ayıbettik ama varya çıkşştaresmn 10kere ösür diledim yhaaa hep bi sbbp uydurdu sonunda sinrlendim ii tmm ii akşamlar diip çktım yhaa deli ediiii benii Mad Mad:x:x:x
sokakbasketcisi
sokakbasketcisi

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 11:28 am

kızdı mı sna yani kabul ettimi özürlerini
RoCk..YaSmİn
Alem budur
Alem budur
RoCk..YaSmİn

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 11:32 am

ne bilm yha kabul etemdi sanırım ne kızlamsıı yhaa bi kızsaydıdaa ama sözllü natolarımızımı ne düşürckmiş sanırımm pöff naparsa yapsın banane benm vicdnım raht abii 10kere ösr diledm artk yapablceem bişi yoqq kendi keyfi bilrr
Cool
5p4rk
Admin
Admin
5p4rk

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 17, 2008 12:00 pm

Düşürsün ÇOKTA tin Tİn alien alien alien olm yarın derste mum gibi oturalım parmak kaldırmayalaım o anlar derdimizi Very Happy
mheyra53
Moderator
Moderator
mheyra53

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeCuma Ocak 18, 2008 9:38 am

evet arkadaşlar bu üsteki yazılanlar 17 ocak perşembe günüydü şimdi 18 ocak ve fikirlerimiz ne kadar deişti bi bakarmısınızz daha dün hocaya uyus oluoduk şimdi hüseyine çok sahip çıkıoo diee çok sevios ya ben kendi adıma konusuyorum diiyeyim... Arkadaşalr az daha olgun olalım bence bu deli deli aslında deli demiyelim şu sorumsuzca hareketlerimizi bi bırakalım sinir anınında neler yapabileceiğimizi gördük artık kendimize hakim çıkmayı öğrenelim kii dün yaptığımız işten pişman olamayalımm...
big_city_life
Büyüdüm xD
Büyüdüm xD
big_city_life

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeCuma Ocak 18, 2008 10:24 am

la nolii ura he
anlatın da
5p4rk
Admin
Admin
5p4rk

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeCuma Ocak 18, 2008 11:00 am

ya olaylar olduya cix onları dio
RoCk..YaSmİn
Alem budur
Alem budur
RoCk..YaSmİn

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeCuma Ocak 18, 2008 11:50 pm

big_city........ kimkiii
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 7:18 am

ercüüü
sokakbasketcisi
sokakbasketcisi

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 8:48 am

yaw bişi diyim mi ben orda ben yaptıklarımdan çok memunum yani pişman felan değilim hocanın sölediği yalanlarıda unutmayalım arkadaşlar yani ben hocaya bayılıyom demiyom ben hoca ya muhtaç olduğumuz için barısmak zorunda kaldım eğer ben barısmasa idim eminim ki bi kaç kişi de bana uyacaktı ve bundan sınıf zarar görecekti arkadaşlar ben kendimi düşündüğüm için konuyu kapatmadım kapatmak zorunda kaldım eğer konuyu kapatmasa idik bu olaya katılanların hatta bence 9/ e nin yarısının sözlü notu düşük gelebilirdi ben sadece benden serep zarar görmemenizi istediğim için konuyu kapattırdım yoksa sınıfı örgütleyip konuyu uzatmasını da bilirdim hhaaaa bu arada hocaya ii davranıyom die kimse sanmasın ki rıfata bak o kada deddi dedi ama sonunda barıstı sadece sınıf için barıstım diyorum eğer barısmasaydık bundan çok zarar görecektik bir gün içerisinde kaç tane hoca tehtit etti bizi bunuda gördünüz!!!!!!!!!!!!!!
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 12:55 pm

adamımsın senin gibi adam yok beah sınfıta....
sokakbasketcisi
sokakbasketcisi

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 2:26 pm

ewallah saol furkan
dgatakan
Büyüdüm xD
Büyüdüm xD
dgatakan

MesajKonu: Geri: foruma girenler kesin okusun   foruma girenler kesin okusun Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 12:32 pm

tükürdügümüzü yaladık

foruma girenler kesin okusun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-