RTIAL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RTIAL

Site Kapanmıştır!... Yakında yepyeni yüzümüzle karşınızdayız!...

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaGiriş yapKayıt Ol

hikaye yazıos herkes burat,ya

+4
mahmutt
sokakbasketcisi
Bulent
zi10
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
RoCk..YaSmİn
Alem budur
Alem budur
RoCk..YaSmİn

İş/Hobiler : şuu..şu..şu..
Lakap : kosmoshopp =)

hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 6:47 am

Very Happy:D
yha bu arada bis koşa koşa 1 km koşmuşuss:D
sonra bide baktıkki karşımısda ne görelimm...D:
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 7:49 am

4hortlak okey oynuor Very Happy
BeeYZaa
Admin
Admin
BeeYZaa

İş/Hobiler : saaane yhawss
Lakap : Uzaylıı =))

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 07, 2008 8:49 pm

snra o 4 hortlak kybdnler klubnden olduumusu anlayıp acıo bisee...we dkunmuolar sizin yaranıs var ztn bide biz vurmayalım hesabı yani
sokakbasketcisi
costum iice :D
sokakbasketcisi

İş/Hobiler : basketbol
Lakap : RıF RıF:D:D

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 11:07 am

bu hortlaklarda beni görüolar diolarki sen hangi külüptensin ben diom ben kazananlardanım o zaman sende hayatını doya doya yasa sanada bişi demioz gelio bülent soruolar buna sen hangi klüptesin oda dio ben hiç birinde deilim horttlaklardan biri yaa öle mi o zamn gel senle bişiler içelim der bülentte seve seve kabul eder hortlaklardan biri 4 bardak bi de şampanya çıkarır bülentte derki ee 5 kişiyiz neden 4 bardak hortlaklardan biride derki sen şişeden içecen Very Happy:D:D

not:bunu anlamak için bi fıkranın bilinmesi gerekio:D:D:D:D

furkan nasılıım Very Happy:D
BeeYZaa
Admin
Admin
BeeYZaa

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 10:06 am

rıfrıfımm innmıom yhaa Very Happy

nese bülent şişeden içmeyi kabul etmemiş haliyle...snra illede bardk bardk die ısrar etmiş ama hortlaklar kabl etmemişler...bülentte küsmüş bnlara...gerisi glmio yhaa şişe olayını toparliim demştim:D
siz dwm edin artk
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 7:47 am

hortlaklar bülenti tutmuslar illede içecen demişler siseyi ağzına dayamıslar patlıyacanya kadar içmirmişler sonra büleent sinirlenmiş birden züpkerman olmus hortlakları sıraya dizmiş hepsine tek tek şiseden içirmiş

sen kaparsan ebn açarım Very Happy
sokakbasketcisi
sokakbasketcisi

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 8:06 am

la kızla bu fıkrayı bilio muydu furkan Very Happy:D
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 8:45 am

yoooo ben anlatmadımda anlatacak cesareti olan birisinide tanımıyom ama anlamsıtr gibi geldi bana olm karıstırma kouıyu dewam etsen e:D
sokakbasketcisi
sokakbasketcisi

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 11:53 am

sora artık hortlaklar bezdi biliden saldılar biliyi bu arada da bizim tayfa bi yere doru kosuoz ama nere kostuğumuzu bizde bilmioz.. böle hararetli harraretli koşarken göksün boka basıp düşüo....Very Happy
zi10
Admin
Admin
zi10

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 12:14 pm

göksun bası seyine olduğunu kesfetmeye çalsırken aradan züpkerman gelip onu kurtadı Very Happy:D
BeeYZaa
Admin
Admin
BeeYZaa

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 12:30 pm

olleeeeyyyy züpkerman khramanımıssın çığlkları altında züpkerman böle havalrda tabi Very Happy o arada bizim hüsoyla göz göze geliolar we züpkerman hüsoya aşık oluoo Very Happy hüso tabii intiharlarda...çnkü khramanımıs züpkerman gay çktı ve bula bula hüsoyu blduu Very Happy Very Happy artık her gece hüsoyu arayan züpkerman hüsonn sesini dymadan uyuyamas olmuştu...oysa hüsoo has erkk ve bi kıaza aşıkken...züpkermann hüsoya olan platonik aşkı nereye gidio acaba...??? Shocked Very Happy
5p4rk
Admin
Admin
5p4rk

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 12:40 pm

sapk heer gece 0900 lu hatlar yerine beni arar olmuş bnde denizi tawsiye ettim iki ark ii takılırlar
BeeYZaa
Admin
Admin
BeeYZaa

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 12:41 pm

hem cinsler diosun yni Very Happy
5p4rk
Admin
Admin
5p4rk

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 12:43 pm

onlar cins grubuna giriyomuydu :S
BeeYZaa
Admin
Admin
BeeYZaa

MesajKonu: Geri: hikaye yazıos herkes burat,ya   hikaye yazıos herkes burat,ya - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Şub. 17, 2008 1:16 am

5p4rk demiş ki:
bu deniz saruhan ona göre hem bu konunun beyzayla 5. sayfaya gelip bitmesine göz yumamadık 4. sayfada kiliti wuruyoz alien başka bi yerden dwm edin alien

klitledm arkdşlar...
hikayemiz hyırlı olsun Very Happy

hikaye yazıos herkes burat,ya
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» HERKES BAKSIN !!!