RTIAL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RTIAL

Site Kapanmıştır!... Yakında yepyeni yüzümüzle karşınızdayız!...

AnasayfaPortalliLatest imagesAramaGiriş yapKayıt Ol

Seçme Fıkralar

4 posters
YazarMesaj
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: Seçme Fıkralar   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:56 am

Viski **** Adam
Alkolik bir adam bir marketin önünden geçerken viskilere bakıp, ahbe şöyle *** mi viski olsa ne olur sanki diye hayal kurmuş. Bunun üzerine dileği kabul olmuş. Akşam eve gelip karısına hanım iki bardak getir de viski içelim diyince karısı da ne oldu paramı buldun demiş. Adam olanları anlatmış, karısıda görmek için hadi yap ta içelim demiş. Adam gerçekten viski ***muş. Gel zaman git zaman adam bir gün yine akşam olmuş evine gelmiş karısına hanım bir bardak getir kafayı çekeceğim demiş. Karısı da bey bugün bensiz mi içeceksin diyince adamda hayır sen bugün şişeden içeceksin demiş
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: nual baba   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:57 am

John sabah kalktığında vakit çok geçtir. Ve acele ile giyinip hemen bir taksiye atlayıp işe gider. Fakat işe geldiğinde patronu onu her zaman geç kaldığı için isten kovar. İşten kovulan John üzgün bir şekilde eve döner. Eve geldiğinde yatak odasında Karısını bir Zenci ile yatarken bulur. Ve kadın artık kendisini sevmediğini, evini ve arabasını aldığını söyleyip John'u evden kovar. İyice çaresiz kalan John sokaklarda dolaşırken kendini köprüden atıp ölmeyi düşünür. Tam köprüden atlarken bir Noel Baba gelir. Noel Baba niçin ölmek istediğini sorar. John başından geçenleri anlatır.
- Noel Baba “ Şöyle 20 yaşında sarışın bir kadının olsun ister mi sin?
-John “ Elbette”
-Noel Baba “ Şöyle kendi işin, Porche ve muhteşem bir villan olmasını ister mi sin?”
-John tereddütsüz “Tabi elbette isterim.”
-Noel Baba “Ama bir şartım var.”
-John “ Nedir şartın?”
-Noel Baba “ Bir kere yapacağım!!!!” John düşünür, biraz sabredeceğim ve muhteşem şeyler kazanacağım der. Tamam der. John soyunmaya başlar ve bu işi yaparken
-Noel Baba sorar. “ John kaç yaşındansın?”
-John “41”
-Noel Baba “John 41 yaşındasın ama hala Noel Baba'lara inanıyorsun!!!!!”
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: emeklilik işlemleri   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:57 am

Emeklilik islemleri için uğraşan adam sigortaya şahsen başvurur. Görevli kadın yaşını doğrulatmak için bir kimlik belgesi sorunca adam ceplerini arar, tarar ve cüzdanını evde unuttuğunu fark edince durumu anlatır. Görevli kadin '' gömlek düğmelerinizi açın o zaman'' der. Şaşıran adam bir bir açar düğmeleri ve bembeyaz göğüs kılları ortaya çıkınca görevli kadın '' tamam bu gördüğüm yeterli '' yanıtıyla evrakları onaylar. Şaşkınlık içinde eve gidip emeklilik işlerini nasıl hallettiğini eşine anlatır adamcağız. Eşinden gelen yanıt bir başka olur:
- ''Keşke pantalonunun düğmelerini açsaydın, o zaman bir de maluliyet farkı da alırdın...
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: mokok   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:58 am

Bir gemi uzun bir yolculuğa çıkıyormuş ama bu gemide bir KAPTAN ve üç TAYFA varmış. Gemi daha sonra fırtınaya yakalanarak batmış ama nasıl olduysa KAPTAN ve TAYFA'ları kurtulmuşlar. Ama sonuç olarak bir adaya düşmüşler hemde Yamyam’ların adasına . Adaya geldiklerinin ilk gününde YAMYAM'lar bunları yakalar ve bir soru sorarlar .Soru:ÖLÜM MÜ yoksa MAKOKMU diye soru sorarlar . Ve sabaha kadar mühlet verirler . Ertesi gün ilk tayfaya sorarlar ölüm mü yoksa makok mu? Tayfa ölmektense bilmediğim şeyi olurum daha iyi der ve makok diye cevap verir. Ardından adamı bir kere sikerler ve bırakırlar. Diğer tayfaya da aynı soruyu sorarlar ve aynı cevabı alırlar ve onu da yaptıktan sonra serbest bırakırlar. Son tayfada aynı olayları yaşar ve serbest bırakılır. Sonunda KAPTANA gelmiştir KAPTAN çevresindekilere nutuk atarcasına ayağa kalkar ve "Ben bir KAPTAN olarak gururlu ve şerefli biri olarak yaşadım ve yine bu şerefimi hayatım pahasına da olsa vermem, ben ölümü tercih ediyorum” der. Bunu duyan kabile reisi "o zaman buna ölene kadar makok."
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: çamaşır yıkama   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:59 am

Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış. Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacak mıymış" demiş. Oğlu da gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş. Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş. Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş. Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: maaşa zam   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 6:59 am

Kalabalık bir belediye otobüsünde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak geçtin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugün aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.”
-Kadın “İyi de be Adam , Taksim'den Şişli'ye gelene kadar maaşına zam mı geldi? “
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: Fare ilacı   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:00 am

AliCan babasının odasında prezervatif bulmuş. Baba bu ne demiş. Babası: Yavrum ben onunla fare öldürüyorum demiş.
- AliCan cevabı yapıştırmış: " Baba fareleri s?ke s?ke mi öldürüyorsun?"
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: dunyanın temel sorunları   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:00 am

Amerikada en az 3 farklı objeyi kullanarak dünyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma düzenlenir. Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet çiçek ve prezervatif takmış bir şekilde çıkarak birincilik ödülünü kazanır. Sunucu Temel'i yanına çağırarak bu objelerden maske ile dünyadaki çevre kirliliğine, çiçeklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolünün önemine dikkat çektiğiniz için bu ödülü size layık gördük der. Bunun üzerine Temel aslında ben " prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle çiçek koklamaya benzer. " demek istemiştim der.
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: fizik dersi   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:01 am

Alican fizik dersindeymiş... Hoca bütün öğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş...
- " Otobüstesin çok sıcak ne yaparsın?
-Öğrenci: camı açarım,
-Hoca: söyle giren havanın sürtünme katsayısı,
-Öğrenci: bilmiyorum,
-Hoca: otur sıfır" Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor... Alican kalkmış...
-Hoca: oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın?
-AliCan: Ceketimi çıkarırım.
-Ama oğlum çok sıcak...
-Gömleğimi çıkarırım...
-Oğlum çok çok sıcak...
-Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı açtırmam....![quote]
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: sincap   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:02 am

Temel İle dursun 5 İla 10 yıl arasında Amerika'da yaşarlar ve orada kürkü çok pahalı bir sincap çeşidi bulurlar Türkiye'ye gelirken bundan getirip, üretip, çok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt çantasına koyar ve havaalanından içeri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve uçağa binerler. Bir süre sonra dursun uyur kucağında bulunan çanta yere düşer ve sincap çantadan dışarı çıkar. Hemen Temelin kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi öldürür.Dursun uyanıp sincabı ölmüş görünce hemen temele sinirle sorar ne oldi buna? Temel cevaplamaya başlar sincap çantadan çıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı üzerine çıktı İndi çıktı İndi çıktı sesimi çıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı ,tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim.Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi çıktı girdi çıktı yine ellemedim,ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı İşte o zaman öldürdim oni.
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: BuLeNT   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:07 am

yorumlar! lol!
sokakbasketcisi
costum iice :D
costum iice :D
sokakbasketcisi

İş/Hobiler : basketbol
Lakap : RıF RıF:D:D

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Seçme Fıkralar   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:25 am

olm ii hoş fıkralar da mal bülent bu sitede kızlarda var sııır aklın mı kesmiyoo
Bulent
Agrasif üye xD
Agrasif üye xD
Bulent

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: BuLeNT   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:40 am

kızlar gulemez dıe bışe mı war[right]
zi10
Admin
Admin
zi10

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Seçme Fıkralar   Seçme Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 8:27 am

lan bare sansür çek be haywan Very Happy
5p4rk
Admin
Admin
5p4rk

Seçme Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Seçme Fıkralar   Seçme Fıkralar Icon_minitimePtsi Ocak 07, 2008 9:19 am

Ctrl+C ctrl+V yeteneğin baya gelişmiş tbrk alien alien

Seçme Fıkralar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-